Регистрация

БАКХУС

Най-новото

Новини

Стоте най-добри ресторанта по света

Стоте най-добри ресторанта по света

Бакхус
14 Април 2014, 11:13

Позициите в класацията на престижното издание Eлит се определят от клиентите, а не на критиците.

Новини

Един парижки миксолог в София

Един парижки миксолог в София

Бакхус
10 Април 2014, 12:19

Лоран Греко е създател на Liquid Chef Paris - общество на парижките миксолози, собственик на коктейл-бара Mojito Lab във френската столица, редактор на списание CocktailZone и основател на Бар Академия във Франция с насока flair. Той бе в София като посланик на популярната марка газирана вода Perrier, чийто представител в България е «Авенди» ООД и направи поредица от демонстрации с атрактивни рецепти.

Новини

Най-издръжливите градове

Най-издръжливите градове

Бакхус
15 Април 2014, 16:58

Фактори като добро управление, дългосрочни стратегии и грижа за околната страна определят способността на един град да устоява на кризи и заплахи.

Новини

Подпечатано със CV

Подпечатано със CV

Бакхус
14 Април 2014, 17:10

Има професии, в които наистина трябва да мислиш оригинално, за да направиш впечатление

Новини

Клубът на любителите на чиста храна

Клубът на любителите на чиста храна

Бакхус
16 Април 2014, 17:54

Достъпът до чиста храна е необходимост, мода, въпрос на престиж - това са част от изводите на конференцията "Онлайн продажбите на храни и различните модели на доставка", организирана от сп. Регал

Новини

Да си вземем сбогом с пластмасовите торбички

Да си вземем сбогом с пластмасовите торбички

Бакхус
16 Април 2014, 18:24

Европейският парламент предприема мерки за намаляване на пластмасовите торбички с 50% до 2017 г. и с 80% до 2019 г.

Новини

Много хубаво не е на хубаво

Много хубаво не е на хубаво

Бахкус
08 Април 2014, 16:36

Промоциите на храна от типа "купи 1, вземи 2" всъщност прехвърлят проблема с разхищението на храна върху крайния потребител

Новини

"Тлъстият паток" на Блументал отива в Австралия

"Тлъстият паток" на Блументал отива в Австралия

Бакхус
04 Април 2014, 16:03

Прочутият кулинарен визионер ще премести ресторанта си за половин година

Новини

Добре дошли в бъдещето на кухнята

Бакхус
16 Април 2014, 17:32

Системата Hob2Hood работи на принципа на безжична връзка между плота и абсорбатора, която се установява с помощта на Wi-Fi.

Новини

От кухнята на  Salone Internazionale del Mobile

От кухнята на Salone Internazionale del Mobile

Бакхус
14 Април 2014, 15:51

Eurocucina се провежда на всеки две години в рамките на седмицата на дизайна и определя тенденциите в кухнята