Регистрация

Най-новото

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андрей Стоилов, Кемпински хотел Зографски

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андрей Стоилов, Кемпински хотел Зографски

Бакхус
26 Ноември 2014, 11:02

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Очаквайте скоро: модата на тайното меню

Очаквайте скоро: модата на тайното меню

Бакхус
26 Ноември 2014, 10:20

Последен писък на модата във фаст фуд заведенията в Америка е "тайното меню", което сервитьорът ви дава само при поискване и което съдържа видоизменени варианти на обичайните предложения, смесени по различен начин. Иначе казано #HackTheMenu

Новини

Хилядите вкусове на Близкия Изток

Хилядите вкусове на Близкия Изток

Весела Николаева
24 Ноември 2014, 16:46

Географски и исторически близък, но позабравен и пълен с изненади – Близкият Изток бе темата на поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите-готвачи". Майсторът в кухнята този път бе Дафар Шабан – IT специалист и координатор на младежкото движение на Slow Food в България.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андре Токев, Хилтън

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андре Токев, Хилтън

Бакхус
24 Ноември 2014, 14:30

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Двойка кюфтета от епруветка, моля!

Двойка кюфтета от епруветка, моля!

Бакхус
24 Ноември 2014, 13:52

Дали лабораторното кюфте е отговорът на нуждата от устойчиво развитие? Технологично създаденото месо изисква 45% по-малко енергия, 99% по-малко земя, производството му дава 96% по-ниски газови емисии.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Джун Йошида, Щастливото прасе

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Джун Йошида, Щастливото прасе

Бакхус
19 Ноември 2014, 10:14

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Внимание! Шоколадът изчезва!

Внимание! Шоколадът изчезва!

Бакхус
20 Ноември 2014, 14:40

Редица геополитически и икономически фактори вещаят глобален дефицит на какао. Какво да правим, за да не ни свърши шоколадът? На първо място да спрем да го приемаме за даденост и да му отдадем заслуженото като на предмет на лукса.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Петър Йоргов, DiWine

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Петър Йоргов, DiWine

Бакхус
18 Ноември 2014, 11:07

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

Бакхус
11 Ноември 2014, 10:32

За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Жоро Иванов, Гранд Хотел София

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Жоро Иванов, Гранд Хотел София

Бакхус
14 Ноември 2014, 11:01

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.