Регистрация

Най-новото

Новини

Станете част от посрещането на младото божоле

Станете част от посрещането на младото божоле

Бакхус
20 Ноември 2014, 15:31

Не е време да присвиваме презрително ноздри, разхвалвайки достойнствата на родните реколти. Моментът е идеален за празнуване, а новото божоле дава чудесен повод.

Новини

Младото божоле пристига с френска гастрономия

Младото божоле пристига с френска гастрономия

Бакхус
14 Ноември 2014, 09:14

Освен традиционния си коктейл, този път Френско-българската търговска и индустриална камара превръща празника на божолето в празник на френската гастрономия и вина с двудневно изложение и дегустация на френски продукти.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Джун Йошида, Щастливото прасе

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Джун Йошида, Щастливото прасе

Бакхус
19 Ноември 2014, 10:14

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Внимание! Шоколадът изчезва!

Внимание! Шоколадът изчезва!

Бакхус
20 Ноември 2014, 14:40

Редица геополитически и икономически фактори вещаят глобален дефицит на какао. Какво да правим, за да не ни свърши шоколадът? На първо място да спрем да го приемаме за даденост и да му отдадем заслуженото като на предмет на лукса.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Петър Йоргов, DiWine

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Петър Йоргов, DiWine

Бакхус
18 Ноември 2014, 11:07

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Жоро Иванов, Гранд Хотел София

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Жоро Иванов, Гранд Хотел София

Бакхус
14 Ноември 2014, 11:01

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Fun, Food & Architecture - Дни на Белгия в България

Fun, Food & Architecture - Дни на Белгия в България

Бакхус
11 Ноември 2014, 11:40

Деветото издание на Дните на Белгия в България обещава интересна програма с акцент върху кулинарния профил на кралството.

Новини

Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

Бакхус
11 Ноември 2014, 10:32

За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димитър Дамянов, Este

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димитър Дамянов, Este

Бакхус
13 Ноември 2014, 10:36

"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

Новини

Четете в новия брой на "Бакхус": Кампания - българският домат

Четете в новия брой на "Бакхус": Кампания - българският домат

Бакхус
04 Ноември 2014, 10:18

Какво се случва с българските домати, защо България още не е в състояние да защитава традиционните си сортове и защо старинните френски видове зеленчуци се появиха отново на пазара, а българските се топят.