С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Коктейл-дегустация на Тера Тангра събра елита на ресторантьорския бизнес в един от топ клубовете в София

Профтрейд
09 Юни 2015, 15:14
Share Tweet Pin it Share

На 4 Юни 2015г. Винарска Изба Тера Тангра събра елита на ресторантьорския бизнес в София на на коктейл-дегустация в Planet Night + Day Studio.Събитието уважиха близо 200 ценители и любители на виното, партньори и клиенти на бранда, както и Посланикът на Русия Юрий Николаевич Исаков, който е дългогодишен любител на вината на Тера Тангра.

На дегустацията присъстваха собствениците и създатели на Тера Тангра сем.Зайчеви и г-н Робърт Станев, Главният технолог - Димо Хаджиев и целия търговски екип на избата. Вечерта беше организирана от търговския партньор на избата - фирма "Профтрейд".
Дъщерята на собствениците – Николет Зайчева и технологът на избата приветстваха гостите и за кратко ги потопиха в идеята и историята на избата и вината.
Всички имаха възможността да зададат въпросите си лично на главния технолог и да научат любопитни факти за любимите си вина.

Идеята на събитието бе да може всички ценители на бранда да се насладят на една приятна вечер в компанията на своите предпочитани вина, както и да опитат най-новия продукт на избата – Совиньон Блан от серията Тера Тангра.

Вечерта даде шанс на всички присъстващи да дегустират още голяма част от портфолиото на Винарска Изба Тера Тангра:
Тера Тангра Шардоне барик
Тера Тангра Совиньон Блан & Семион
Тера Тангра Ятрус Совиньон Блан
Тера Тангра Розе
Тера Тангра Сира
Тера Тангра Ятрус Каберне Фран & Малбек
Тера Тангра Гранд Резерва 2009

Share Tweet Pin it Share

Реклама »