С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Uva Nestum Wine & SPA. Тук през цялата година е добра година

Uva Nestum Wine and SPA
26 Април 2016, 00:00
Share Tweet Pin it Share

Донякъде като във филма "Добра година" на Ридли Скот. И не съвсем. Uva Nestum Wine & SPA е място, от което не искаш да се отървеш, както първоначално планира героят на Ръсел Кроу. Uva Nestum Wine & SPA е място, на което искаш да посветиш времето и вниманието си. В това е приликата с "Добра година". Но ако филмът вече сме го гледали, сега е моментът да се вгледаме повече в Uva Nestum Wine & SPA.

Това е комплекс, разположен в близост до Гоце Делчев, на площ от 62 дка, в който са съчетани просторни зелени площи, паркове и комплекс с изключително модерно и стилно обзавеждане. Тук се преплитат новост и традиции, съвременност и история. Може би пак донякъде напомня за "Добра година", в който бизнес динамиката на деловия градски човек "катастрофира" в реалността на Прованс и укротява темпото. Тук, в Uva Nestum Wine & SPA, не е нужно да се откажете от модерността, но може да отпуснете сетивата си и да оставите добрата обстановка, вкусната храна и спокойствието на SPA процедурите да уталожат напрежението и да ви доставят пълна наслада.

Модерният привкус се открива в дизайнерските решения, в луксозното обзавеждане и в прилагането на последните тенденции в релакс-зоните на комплекса. Неслучайно комплексът спечели на своя автор престижната награда "Архитектон" на Съюза на архитектите в България. Лило Попов, един от признатите архитекти в страната ни, материализира идеята на собствениците на комплекса и превръща мечтата им за създаване на едно изискано и специално място в пълнокръвна реалност. Хотелската част на комплекса разполага с 24 стаи и 9 апартамента, които могат да приютят до 100 гости.

Спа центърът на комплекса разполага с 25-метров открит и 15-метров закрит плувен басейн, както и с отделно джакузи. Покритият басейн създава усещането, че сте част от природата край вас – покрит е със стъклена конструкция и разкрива пред очите ви гледка, която добавя удоволствие за всички сетива на тялото. Предимствата на спа центъра са впечатляващи - обособени са специални помещения за винотерапия, солна флотация, солена зала за релакс, хамам, серайл, сауна, парна баня, фитнес зала, зала за тренировки с единствения в България уред Imoove, както и студиа за високотехнологични естетически процедури – масажи и козметика, фризьорски салон, маникюр и педикюр. Пълноценно изживяване във всяко отношение, дори и за най-взискателните клиенти.

Тук природата щедро предлага своите дадености – комплексът Uva Nestum Wine & SPA е разположен в долината на река Места, заобиколен от четири внушителни планини. Чистият въздух и зеленината наоколо помагат да отпуснете сетивата си от забързаното ежедневие. Природата и климатът дават възможност да постигнете пълноценна почивка, да се отдадете на спорт или да се насладите на органична храна, приготвена с продукти, отглеждани на територията на комплекса. Можете да съчетаете престоя си с опознаване на исторически и археологически находки, да посетите живописното село Лещен в близост до комплекса.

Рубинът в короната на Uva Nestum Wine & SPA е собственото производство на лимитирана серия от вина, която добавя финалните щрихи към истинската наслада от преживяването. Комплексът разполага със 17 дка лозови масиви за производство на вино, високо оценено и заслужено отличено на поредица конкурси в страната и на Балканите. Винопроизводството е част от семейната философия на собствениците на комплекса. Освен реализирането на мечтата да изградят място, което да съчетава модерен стил с утвърдена традиция, "стопаните" на Uva Nestum Wine & SPA имат и енотека за ценителите на виното.Освен собственото производство, енолозите са компилирали винена листа с над 140 вида вино от България и различни краища на света.

И разбира се, за всички гости на Uva Nestum Wine & SPA, храната се приготвя от домашно отгледани плодове и зеленчуци, както и продукти от личното стопанство на комплекса.
И така, Uva Nestum Wine & SPA е място, което демонстрира изискан вкус. Тук през цялата година е добра година.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »