С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Farmhopping отваря фермерски магазин в София

Farmhopping
26 Май 2017, 11:06
Share Tweet Pin it Share

Във физическия магазин ще се предлагат част от продуктите, които могат да се поръчат онлайн
На 1-ти юни отваря врати новият физически магазин на онлайн платформата за фермерска храна farmhopping. Той ще се намира на бул. ‘Витоша" близо до входа на Южния парк.
В него ще се предлагат над 500 продукта от различни производители, част от онлайн семейството на farmhopping.


Целта е да се популяризира продукцията на ферми, практикуващи устойчиво земеделие.
Всеки ден различни производители ще бъдат представяни чрез избрани продукти, които ще бъдат на разположение на посетителите за дегустация.
За допълнително скъсяване на дистанцията между производители и клиенти всеки месец ще се организират срещи, на които желаещите ще могат да поговорят с фермерите и да научат тяхната история от първо лице.
Освен най-различни хранителни продукти, в магазина на farmhopping ще се предлагат здравословни сезонни смутита по рецепти, разработени от популярни български кулинарни блогъри.
Също така, посетителите ще имат възможността да опитат уникални за града здравословни кафе специалитети. Сред тях са нашумялото в последните години ‘бронирано кафе’ (с добавени гхи и кокосово масло за допълнителна енергия) и кафе, приготвено чрез студена екстракция. Чрез този метод кофеиновата напитка става както по-ароматна и мека, така и по-щадяща за храносмилането в сравнение с други технологии.

Очакваме ви официалното откриване на 01.06 от 11:00 часа на бул. "Витоша" 137.

Farmhopping е онлайн фермерски пазар, където се предлага истинска храна от малки производители. Платформата предлага възможност за доставка до адрес в София и Пловдив. Фокусът е върху сезонна, натурално произведена продукция, затова задължително условие за производителите е да не използват пестициди, консерванти и подобрители и да следват изискванията за устойчиво земеделие. Повече информация на https://farmhopping.com/

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  фермерски магазин
1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    17, 40, 29 Май 2017, 17:40

    Браво! Това е много хубава новина! Но най-добре би било всички фермери в страната да се придържат към стандартите за устойчино земеделие, тъй като и другите ни сънародници извън София и Пловдив (в рамките на държавата ни, пък дори и извън нея) имат право на чиста и качествена храна.

    !

Реклама »