Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Седмица на морската кухня 20-26.06.2016 г.
София, Бургас, Созопол
ОБАДЕТЕ СЕ ДИРЕКТНО НА РЕСТОРАНТА И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ!
Цена на менютата - до 40 лв.
Партньорите на събитието са:
Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, които отдавна изследват съчетаемостта на своите води с вината, които дегустираме, предоставени от Авенди ООД.
Аперитив: узо Пломари, Леопард трейдинг
ВИНАТА са предоставени от Изба Карабунар:
Castellum Chardonnay
Castellum Rose Pinot Noir 2015
Дижестивът е предоставен от Авенди ООД:
КОНЯК Hennessy Fine de Cognac
гр. Бургас, ул. Оборище 1, до ул. Богориди
за резервации: 0882110844
https://www.facebook.com/pelicanburgas/
работно време: пон-нед
Вечерно
Меню, цена 34 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Салата: Микс салати с пушен паламуд и лефер
Предястие: Домашен тарама хайвер, севиче с хамсия
Основно I: Спагети с миди телине
или
Основно II: Печен ватос, маринован артишок с лимон и пресен риган
Десерт: Чийзкейк с авокадо и лайм
Созопол, Ваканционно Селище "Санта Марина"
за резервации: 0885 100 800
https://www.facebook.com/VivaMareSozopol
работно време: пон-нед, 08:30ч. – 23:00ч.
Обедно и Вечерно
(11:00ч до 23:00 ч.)
Меню, цена 40 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Салата: Салата от айсберг, рукола, синьо сирене, ягоди и кедрови ядки
Предястие: Черноморски миди в собствен сос, овкусени с цитрусови плодове, бяло вино и риган
Основно: Филе от сьомга на пещ с марината от мед и балсамико, запечено на пещ с хрупкава коричка от филиран бадем и пармезан
Десерт: Шоколадов чийз кейк с ликьор "Бейлис"
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac
Гранд Хотел и Спа Приморец Бургас
гр. Бургас, ул. "Ал. Батемберг" 2
Телефон за резервации: 0897 096 398
www.hotelprimoretz.bg , www.saliniworld.com
работно време: от Понеделник до Неделя: 7:30 – 00:00 часа
Обяд и Вечеря
Меню, цена 39 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/ 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа
Вечеря
(от 17:30 до 22:00 ч)
Меню, цена 36 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Амюз: Скариди с гъби пачи крак, нори и консоме от лимонова трева
Amuse: Shrimps with chanterelle mushrooms, nori and lemon grass consome
Предястие: Риба тон със сусамова коричка, японска майонеза и чътни от манго
Starter: Yellowfin tuna with sesame crust, Japanese mayonnaise and mango chutney
Основно I: Лаврак с пролетна зеленчукова градина и емулсия от мисо и цитруси
Main Course I: See bass with spring vegetable garden and citrus-miso emulsion
или
Основно II : Поширана сьомга със зелен боб, див ориз и терияки сос
Main Course II: Poach salmon with green beans, wild rice and teriyaki sauce
Десерт: Мус от ананас със сладолед от карамел и кокос и желе от зелен чай
Dessert: Pine apple mousse with caramel and coconut ice cream and green tea jelly
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac
Хотел Арена ди Сердика
гр. София ул. Будапеща №2-4, ет. 9
резервации: 0889661001
работно време: понеделник- събота: 16.00ч - 00.00 ч
arenadiserdica.com
Вечерно
Меню, цена 40 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Амюз: Три вида тартар - риба тон, сьомга и лаврак гарнирани с гуакамоле, пюре от краставица и мус от жълта чушка.
Предястие: Черноморски миди и агнешки филенца върху терин от домати и анасонов сос с фенел
Основно: Филе от червена риба запечена в бананови листа с цитрусов сос и див ориз
Десерт: Супа от пъпеш с кокосово мляко и лимонов сладолед
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac