С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Детска коледна кулинарна работилница

Бакхус
15 Ноември 2016, 10:43, 3331 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Кой ще води курса?

В буквален превод от френски Amuse Bouche (Амюз буш) означава "удоволствие за устата". Школата е създадена преди пет години и се намира в Лозенец. Боби&Боби водят курсове за непрофесионалисти, организират кулинарни тиимбилдинги и обменят опит в кухнята с чужденци. Организират и много весели кулинарни курсове за деца. Били са част от "12-ет вечери на любителите готвачи" на Бакхус. Двамата са познати като "фудитата". Терминът е създаден в Щатите, за да опише "хора, които силно се интересуват от храната и всички нейни аспекти – от отглеждането й до приготвянето".
Борис е учил приложна макроикономика и финанси в Америка. Именно там започва и да готви.

Бояна е бакалавър по органична химия и магистър по медицинска химия в СУ и самата тя е доказателство за твърдението, че химията наистина помага много в кухнята.

Казват, че за тях храната е в основата на всичко, тъй като тя е отговорна в най-голяма степен за здравето ни. Привърженици са на теорията за локалните продукти и сезонното хранене и смятат, че най-добрата диета е да се хапва от всичко, но в умерени количества.
Коледа е най-вълшебното време в годината. Празникът, който събира семейството на една трапеза, изпълнена със светлина от свещи, аромати на канела, портокалови корички и вкусни домашни ястия, а усмивките и вълненията на децата някак неусетно ни пренасят в техния пъстър свят на игри и приключения.
Ето защо Бакхус реши тази година да организира в началото на декември едно вкусно кулинарно приключение за вашите деца, наречено "Детската коледна работилница", за да се вдъхновите и приемете коледния дух в домовете си още в самото начало на този празничен месец.

Ето какви десерти ще се научим да приготвяме с вашите деца:
  • Австрийски линцер бисквити с конфитюр;
    Канелени охлювчета с орехи;
    Норвежки джинджифилови сладки;
Ще оценим креативността и сръчността им в декорирането на десертите, които сaми ще си направят, а наградите ще са много сладки - предоставени от нашите партньори от "Гайо Шоколад" и "Dr Oetker".
Ще посрещнем децата ви с чаша домашен горещ шоколад, а накрая ще отнесат вкъщи своите кулинарни произведения, заедно с подаръците от нашите партньори.
Ако искате да изненадате децата си и те да станат част от тази ароматна коледна магия, ако искате те да се научат да приготвят едни неустоими коледни десерти, ако искате те да се позабавляват, макар и само за три часа, можете да ги запишете в нашия workshop.

Кога?
На 3 декември 2016 г.

Час?
От 11ч- до 14ч

Къде?
В кулинарно училище за непрофесионалисти "Амюз Буш"
ул. "Кораб планина" 8, 1407 София, Бизнес сграда Амрита, приземен етаж.

Такса?
40лв.
/заплаща се предварително по банка/

Възраст на децата:
от 9 г. до 14 г.

* Максимален брой участници в този workshop са 14.

Събитието се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на кулинарно училище Amuse Bouche.
Партньори на събитието са: дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, (предоставени от Авенди ООД), Ядки Детелина ЕООД , Доктор Йоткер България ЕООД и "Гайо Шоколад".

Местата за коледния ни workshop са ограничени, така че всеки, който иска да запише детето си, може да се свърже с нас на посочените по-долу контакти до 29.11.2016г., след което да заплати таксата на банковата сметка, посочена по-долу.

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Курс Бакхус

Такса: 40 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 460

[email protected]