С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
Концертната зала на Военния клуб, малко преди началото на събитието
снимка:Цветелина Ангелова
Специален гост на вечерта беше Андреас Ларсън - най-добър сомелиер в света за 2007.
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
Лео от Leo's спечели в категорията "Вкусно място" и Ресторант на читателите на списанието
снимка:Цветелина Ангелова
Първото ястие приготвено от Мариан Годжев: Мида “Сен Жак”, пюре от карфиол с аромат на индийско орехче, акомпанирана с фин сос от зелена ябълка и печен бразилски орех
снимка:Цветелина Ангелова
Ресторант Ego спечели в категория "Дебют".
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
Теодора Попова, изпълнителен директор на "Капитан Кук", получава наградата на dir.bg за най-добър сайт на ресторант.
снимка:Цветелина Ангелова
Второ ястие приготвено от Йонко Дяков: Поширано филе от черноморски лаврак с пащърнак и червени чушки, терин от сьомга и бекон, рибна наденичка с праз, бонбон от грах и стилтън, крем сос от омар и шамфъстък
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
Ресторант "Акант руж" получи награда за най-добро съотношение цена-качество.
снимка:Цветелина Ангелова
Третото ястие приготвено от Валери Нешов: Бомбичка от спанак със зелено сирене от с. Черни вит, поднесено върху домат конфи и дресинг от крокмач от с. Ракита, с хрупкава бисквита и свежи кълнове
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
Терина от телешки джолан, обвита в испанска шунка, поднесена върху рагу от горски гъби и гарнирана с картофена солета, и минисупа от круша с "трюфел" от бри - приготвени от Андрей Стоилов, главен готвач на Metropolitan Hotel Sofia.
снимка:Цветелина Ангелова
снимка:Цветелина Ангелова
Валери Нешов - победителят в категория "Авторска кухня".
снимка:Цветелина Ангелова
Албена Шкодрова, главен редактор на сп. "Бакхус", Андреас Ларсън, сомелиер, връчват наградата "Ресторант на годината" 2010 на Йонко Дяков и Любомир Стоянов от "Акант руж".
снимка:Цветелина Ангелова
Валери Нешов, Борис Петров, Йонко Дяков, Иван Кирин, Мариан Годжев и Андрей Стоилов, предложиха свои авторски специалитети на гостите на галавечерята.