С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Цветът й е млечно бял, което се дължи изцяло на бадемовото брашно. Всъщност в тази супа освен бадемите има само печен чесън, малко хляб и малко зехтин.
10/21 снимки в галерията Цветът й е млечно бял, което се дължи изцяло на бадемовото брашно. Всъщност в тази супа освен бадемите има само печен чесън, малко хляб и малко зехтин.

Реклама »