С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    "Тази супа се среща в най-различна консистенция. В богатите домове на Андалусия например са я приготвяли много гъста, тъй като бадемите са изключително скъп продукт, а версията за по-скромните домакинства е с повече хляб и по-малко бадемово брашно. В други случаи се сервира рядка, като тогава е по-ненатрапчива и освежаваща. Най-често, разбира се, е и със средна гъстота", разказва Митко Шопов. Със средна конситенция бе и неговата Аjoblanco malagueño.
11/21 снимки в галерията "Тази супа се среща в най-различна консистенция. В богатите домове на Андалусия например са я приготвяли много гъста, тъй като бадемите са изключително скъп продукт, а версията за по-скромните домакинства е с повече хляб и по-малко бадемово брашно. В други случаи се сервира рядка, като тогава е по-ненатрапчива и освежаваща. Най-често, разбира се, е и със средна гъстота", разказва Митко Шопов. Със средна конситенция бе и неговата Аjoblanco malagueño.

Реклама »