С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Come Prima

сп. Бакхус
05 Октомври 2016, 11:24
Share Tweet Pin it Share

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
гр. Банско 2770, ул. "Пирин" № 96
за резервации: +359 749 88888 / оператор
kempinski.com/bansko
работно време: пон.-нед. - 12:30 - 17:00 и 17:00 - 22:30

Обедно и Вечерно

Меню, цена 79 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Предястие: Есенна ябълкова салата с пикантни орехи, фурми, рукола и сирене Пекорино.
Autumn apple salad with spicy walnuts, dates, Rocca and Pecorino



Паста: Домашно приготвени спагети с грах, бекон и натрошено сирене Фета.
Homemade spaghetti with green peas, bacon and Feta crumbles



Интермецо: Сорбе от грозде и джин.
Grape & Gin sorbet.

Основно: Бон филе от младо телешко Су Вид, поднесено със скариди в стил Пот-о-фьо, задушени кореноплодни зеленчуци и картофи Парментие.
Sous-vide prime veal tenderloin, served on Pot-au-feu of shrimp braised root vegetables and Parmentier Potatoes



Десерт: Чийзкейк с тиква.
Pumpkin cheese cake


Share Tweet Pin it Share

Реклама »