С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
  Представяме ви някои от най-добрите примери за български изби, които си заслужава да посетите в последните хубави дни:"Миролио" Винарската изба на Едоардо Миролио е сред първите модерни и луксозни проекти в България. Винарната, открита през 2005 година, е заобиколена от хълмисти лозови масиви, естествено езеро и зелени ливади, които сами по себе си носят идеята за винен туризъм.По-късно се появи и луксозният хотел "Соли Инвикто" с ресторанта и дегустационната зала към него, които допълниха концепцията за винен туризъм. Бутиковият хотел разполага с 10 стаи с индивидуално обзавеждане. Съобразително и с вкус - по модела на виенския "Сахер", кръстил апартаментите си на оперните диви от операта от другата страна на улицата, - тук стаите носят имената на различни български сортове грозде.Ресторантът предлага избор от типични ястия от българската и италианската традиционна кухня и може да се ангажира и за по-мащабни събития като сватби, фирмени партита и т.н.Едно необичайно за винения туризъм развлечение додава характер на преживяването – възможността за риболов в местния язовир. Избата си има и малък зоопарк, така че човек може да се озове сред елени в Еленово.За повече информация: www.emiroglio-wine.com
1/11 снимки в галерията Представяме ви някои от най-добрите примери за български изби, които си заслужава да посетите в последните хубави дни:

"Миролио"

Винарската изба на Едоардо Миролио е сред първите модерни и луксозни проекти в България. Винарната, открита през 2005 година, е заобиколена от хълмисти лозови масиви, естествено езеро и зелени ливади, които сами по себе си носят идеята за винен туризъм.

По-късно се появи и луксозният хотел "Соли Инвикто" с ресторанта и дегустационната зала към него, които допълниха концепцията за винен туризъм. Бутиковият хотел разполага с 10 стаи с индивидуално обзавеждане. Съобразително и с вкус - по модела на виенския "Сахер", кръстил апартаментите си на оперните диви от операта от другата страна на улицата, - тук стаите носят имената на различни български сортове грозде.

Ресторантът предлага избор от типични ястия от българската и италианската традиционна кухня и може да се ангажира и за по-мащабни събития като сватби, фирмени партита и т.н.

Едно необичайно за винения туризъм развлечение додава характер на преживяването – възможността за риболов в местния язовир. Избата си има и малък зоопарк, така че човек може да се озове сред елени в Еленово.

За повече информация: www.emiroglio-wine.com

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »