С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
    Вила "Юстина"Бутиковата изба е намерила златната среда между акцента върху доброто вино и туристическата страна на посещението в избата, като предлага възможности и за отсядане, както и за забавления, но без да изпада в разточителен лукс.Дегустациите тук са в три вариации. Базисният пакет включва разходка по пътя на виното и дегустация на три вина с хапки. При втория пакет вината вече са пет, а има и ВИП такъв с осем вина, част от които са сред топ продуктите на избата. По предварителна заявка могат да се подготвят дегустации с 3- и 4-степенни менюта.За ценителите на slow туризма избата е създала къща за гости, "Вила Юстина" - на 300 м от винарската изба - модерно обзаведена, с всички удобства, и всъщност на съвсем умерени цени.За повече информация: www.villayustina.com
10/11 снимки в галерията Вила "Юстина"

Бутиковата изба е намерила златната среда между акцента върху доброто вино и туристическата страна на посещението в избата, като предлага възможности и за отсядане, както и за забавления, но без да изпада в разточителен лукс.

Дегустациите тук са в три вариации. Базисният пакет включва разходка по пътя на виното и дегустация на три вина с хапки. При втория пакет вината вече са пет, а има и ВИП такъв с осем вина, част от които са сред топ продуктите на избата. По предварителна заявка могат да се подготвят дегустации с 3- и 4-степенни менюта.

За ценителите на slow туризма избата е създала къща за гости, "Вила Юстина" - на 300 м от винарската изба - модерно обзаведена, с всички удобства, и всъщност на съвсем умерени цени.

За повече информация: www.villayustina.com

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »