С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
    "Катаржина" Откритата през 2007 г. изба в един от най-благодатните райони за отглеждане на лозя в България – Сакар, е разположена сред собствени лозя в околностите на свиленградското село Мезек, съвсем до гръцката граница. И за времето си, а и досега, тя е една от най-модерните в технологично отношение.Едно от гигантските й предимства в евентуална надпревара за сърцата на винените туристи е недокоснатата околност, в която се намира - "Катаржина" печели изключително от отсъствието на каквито и да е постройки наоколо - в някогашната "ничия зона" на южната граница на България. Природата тук е с характерна красота - местността е хълмиста, много живописна и все още прелестно дива, с високо небе, слънце и безкрайно спокойствие. В него избата е разположила модерната си конструкция дискретно - без да го тревожи с натрапчиви вид и присъствие.С предварително обаждане предлага винен тур за индивидуални туристи из лозята и имението, с дегустация. Също може да организира обяд или вечеря в запомнящия се ресторант на избата, и да съдейства за настаняване в близките населени места или за посещения на любопитните разкопки и природни куриози наоколо - Глухите камъни, античната вила "Армира", средновековната крепост и тракийската гробница в Мезек, Перперикон, Татули т.н.За повече информация: www.katarzyna.bg
3/11 снимки в галерията "Катаржина"

Откритата през 2007 г. изба в един от най-благодатните райони за отглеждане на лозя в България – Сакар, е разположена сред собствени лозя в околностите на свиленградското село Мезек, съвсем до гръцката граница. И за времето си, а и досега, тя е една от най-модерните в технологично отношение.

Едно от гигантските й предимства в евентуална надпревара за сърцата на винените туристи е недокоснатата околност, в която се намира - "Катаржина" печели изключително от отсъствието на каквито и да е постройки наоколо - в някогашната "ничия зона" на южната граница на България. Природата тук е с характерна красота - местността е хълмиста, много живописна и все още прелестно дива, с високо небе, слънце и безкрайно спокойствие. В него избата е разположила модерната си конструкция дискретно - без да го тревожи с натрапчиви вид и присъствие.

С предварително обаждане предлага винен тур за индивидуални туристи из лозята и имението, с дегустация. Също може да организира обяд или вечеря в запомнящия се ресторант на избата, и да съдейства за настаняване в близките населени места или за посещения на любопитните разкопки и природни куриози наоколо - Глухите камъни, античната вила "Армира", средновековната крепост и тракийската гробница в Мезек, Перперикон, Татули т.н.

За повече информация: www.katarzyna.bg

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »