С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
    "Беса Валей"Производителят на едни от най-качествените български червени вина с бранда "Енира", е сред първите изби тип имение в България. Завършена през 2005 г., тя включва винарския комплекс "Беса Валей Уайнъри" и "Огняново Уайнъри", разположени в подножието на хълма над лозовия масив. Красивата ниска постройка е изпълнена предимно с естествени материали като камък и дърво и се слива с природата наоколо – на места буквално: вградена е в скала, която осигурява естествена изолация за отлежаването на виното.С популяризирането на винения туризъм "Беса Валей" също започна да предлага такъв, но предпочете да го прави в по-семпъл вариант – посещения с винен тур и дегустация в избата, която не разполага с ресторант или хотелска част. Близостта й до София обаче, както и качеството на вината са достатъчна причина тя често да бъде посещавана както от чуждестранни гости, така и от български винени ентусиасти.Турът се води от професионалните дегустатори на "Беса Валей" и проследява пътя на виното от лозовия масив до избените помещения. Включва дегустация на три вина. За повече информация: www.bessavalley.com
5/11 снимки в галерията "Беса Валей"

Производителят на едни от най-качествените български червени вина с бранда "Енира", е сред първите изби тип имение в България. Завършена през 2005 г., тя включва винарския комплекс "Беса Валей Уайнъри" и "Огняново Уайнъри", разположени в подножието на хълма над лозовия масив. Красивата ниска постройка е изпълнена предимно с естествени материали като камък и дърво и се слива с природата наоколо – на места буквално: вградена е в скала, която осигурява естествена изолация за отлежаването на виното.

С популяризирането на винения туризъм "Беса Валей" също започна да предлага такъв, но предпочете да го прави в по-семпъл вариант – посещения с винен тур и дегустация в избата, която не разполага с ресторант или хотелска част. Близостта й до София обаче, както и качеството на вината са достатъчна причина тя често да бъде посещавана както от чуждестранни гости, така и от български винени ентусиасти.

Турът се води от професионалните дегустатори на "Беса Валей" и проследява пътя на виното от лозовия масив до избените помещения. Включва дегустация на три вина.

За повече информация: www.bessavalley.com

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »