С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
    Шато "Медово" Къде, ако не на преливащото от курортисти Черноморие виненият туризъм би бил чудесна добавка към формулата слънце - море. Учудващо е обаче колко късно индустрията там се досети за тези възможности. Шато "Медово" експлоатира модела на етнографския туристически комплекс - в типичен стар български стил и "Улица на Занаятите" с работилници за грънци, сребро, ножове, бакър, тъкани, дърворезби, а също и храни като халви, локуми, кафе на пясък, бяло сладко и дори от старовремските червени захарни петлета!Комплексът включва малка винарска изба и хотелска част в битов стил, както и открит и закрит ресторант с типично българска кухня, подходящ и за организирани прояви.Нейната ориентация по отношение на клиентите е предопределена от близостта на курорта гигант, което означава и преобладаващи дегустации и вечери за многолюдни групи.За повече информация: www.medovo.com
7/11 снимки в галерията Шато "Медово"

Къде, ако не на преливащото от курортисти Черноморие виненият туризъм би бил чудесна добавка към формулата слънце - море. Учудващо е обаче колко късно индустрията там се досети за тези възможности.

Шато "Медово" експлоатира модела на етнографския туристически комплекс - в типичен стар български стил и "Улица на Занаятите" с работилници за грънци, сребро, ножове, бакър, тъкани, дърворезби, а също и храни като халви, локуми, кафе на пясък, бяло сладко и дори от старовремските червени захарни петлета!

Комплексът включва малка винарска изба и хотелска част в битов стил, както и открит и закрит ресторант с типично българска кухня, подходящ и за организирани прояви.

Нейната ориентация по отношение на клиентите е предопределена от близостта на курорта гигант, което означава и преобладаващи дегустации и вечери за многолюдни групи.

За повече информация: www.medovo.com

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »