Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Посланикът на Албания Н. Пр. Доника Ходжа за бюреците, гозбите, виното и Ривиерата. Тяхната, разбира се, не френската
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
Големият див и древен южен остров изживява своя ренесанс и впечатлява с интересни местни сортове и вина с особен характер
Приветствайте духa на Виена в сърцето на София
Ресторант в сърцето на града обединява класика и модерност
Посрещнете лятото със 7-степенен празник за небцето
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Над 400 вида чай от четири континента се помещават в 100-годишната къща в Пловдив, посветена на напитката
Wattana Panich е заведението в центъра на Банкок, където три поколения сервират безброй купи с тайландска чорба
12 април бележи отварянето на закритите части на заведенията на 50% капацитет
Да си бил в Грузия и да не си опитал чача е все едно да си бил в Париж и да не си видял Айфеловата кула: немислимо.
Добре дошли: прохладен въздух, лек ветрец и хубаво вино в ръка. И да знаете от мен, че Швейцария не е само шоколад, планини и сирена.
Лозарско-винарски кооператив на 113 години. И не е във Франция? Точно така: лозаро-винарският кооператив "Винарска изба Брестовица" е основан през 1908 година в село Брестовица, Пловдивско
"Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм
През тази особена година журито на конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino 2020" реши да не връчва награда в категория "Дебют". Състезанието за нови места се отлага за следващата, в която надеждите на всички са, че ще започне възстановяване след корона кризата и отложените проекти ще стартират, а започналите през тази година ще се развиват по-пълноценно
"Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."
"Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик
В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.
Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"
Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов