С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Поморие се потапя в "Море от вино"

Бакхус
05 Август 2010, 15:42
Share Tweet Pin it Share

За девета поредна година Поморие ще превърне август в месец на виното - на 08.08 в крайморския град започват ежегодните празници "Море от вино". Фестивалът, който е съвместно организиран от община Поморие и винарна "Черноморско злато", и тази година ще включва както безплатни дегустации на вина в центъра на града, така и разнообразна културна програма.

Официалното откриване на фестивала на 8 август ще бъде съпътствано от изпълнения на Кристина Димитрова и Орлин Горанов, след което участниците в празненствата ще посрещнат заедно бога на виното Дионис.

На 10 август Богдан Томов ще зарадва малките гости на "Море от вино" със своето шоу, а на 15 август за доброто настроение на всички почитатели на виното ще се погрижи Веселин Маринов.

Фестивалът ще приключи на 5 септември с ритуал по награждаване на винопроизводителите, последван от официалното откриване на кампанията по гроздобера в региона. Празненствата ще продължат на откритата сцена на градския площад, където ще се изявяват известни български изпълнители, местни таланти и гости от чужбина.

Желаещите да се запознаят отблизо с новите продукти на "Черноморско злато" ще могат да направят това през целия месец в центъра на Поморие, където винарната ще открие оригинален винен павилион. Освен най-добрите вина от региона, асортиментът му ще влючва и популярните ракии Поморийска и Бургас 63.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Anonymous
    автор
    14, 24, 10 Август 2010, 14:24

    Бургаззззз

    ! Оценка
        +1

Реклама »