С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Маджаров" отбеляза 20 години на пазара

Бакхус
12 Май 2011, 01:55
Share Tweet Pin it Share

С непринуден обяд в столичен ресторант, в компанията на журналисти, семейство Маджарови отбелязаха 20-годишния юбилей на едноименната им компания за месни и млечни продукти. Основателят на марката, Димитър Маджаров, както и съпругата му Юлия, споделиха досегашните си достижения и плановете за бъдещето в почти семейната атмосфера на Adi’s cook and book. По време на тристепенното меню, изпълнено с техни сирена и меса, двамата разказаха за развитието на компанията "Димитър Маджаров" от 1991 г. досега, постепенното увеличаване на асортимента й от основен набор колбаси и сирена през 1990-те до над 50 техни разновидности днес, както и териториалното й разширяване - понастоящем продукти с марката "Маджаров" се изнасят за ЕС и Русия.


По думите на Димитър Маджаров, на българския пазар най-купувани остават традиционните му продукти, макар че се наблюдават и тенденции във вкусовете на българите - пример за което е козето сирене, което напоследък е достигнало овчето по популярност. Също така успех има и серията им млечни продукти с намалена масленост. Юлия Маджарова, която отговаря за млечната продукция на компанията, сподели, че вече се разработват и сирена с намалено съдържание на сол и мазнини.

Share Tweet Pin it Share
8 Коментара
  • Profile preview
    Nikola Kalchev
    17, 56, 08 Юли 2020, 17:56

    Хора според вас нормално ли e Димитър Маджаров да си прави буквално каквото пожелае с продуктите и те да продължават да са на пазара? До кога ще продължава така ? Ясно е, че вече качество е неприемливо, но стоката си се продава и хората се тъпчат с боклуци.

    !
  • Profile preview
    cvetomir_borisov_11_22
    02, 27, 08 Юли 2020, 02:27

    Съгласен съм с вас. По възможност изобщо не консумирайте техните продукти. Изключително ниско качество...

    !
  • Profile preview
    Йоан Владиславов
    04, 00, 06 Юли 2020, 04:00

    Подкрепям вашите тези. Чувал съм от познати как се приготвят продуктите на Маджаров. Внимавайте и избягвайте употребата им.

    !
  • Profile preview
    Йоан Владиславов
    19, 41, 15 Юни 2020, 19:41

    В мигове на пандемия това е особено опасно. Лошата храна, в случая дори негодна за консумация, отслабва имунната система и това прави организма лесно податлив на коронавируса или на други заболявания. Може да се стигне дори до рак.

    !
  • Profile preview
    Данаил Миленов
    15, 06, 14 Юни 2020, 15:06

    Всички българи, които считат или имат съмнение, че са закупили негоден за консумация хранителен продукт, който може да увреди здравето им, нека алармират на тел. 0700 122 99 или подадат сигнал на страницата за оплаквания на БАБХ, която е: http://babh.government.bg/bg/Page/problem_signal/index/problem_signal/%D0%9F%D0%BE%D0

    !
  • Profile preview
    Галина Латунова
    21, 07, 13 Юни 2020, 21:07

    Димитър Маджаров и Станислава Маджарова наскоро влязоха в полезрението и с навлизането си на ливанския пазар. След запитване в посолството на Ливан обаче се оказа, че те използват хранителните си продукти като параван за пране на пари. Към момента прокуратурата в Бейрут разследва 7 души за пране на пари и двама от тях са именно Маджаров и дъщеря му.

    !
  • Profile preview
    Бойко Тодоров
    01, 07, 07 Юни 2020, 01:07

    ББР има общо пет дъщерни компании, три от които създадени по времето на управлението на Стоян Мавродиев. Самият той е председател на бордовете на четири от тях, като освен него в тях са инсталирани и няколко негови близки лица, сподвижници от предишните му кариерни стъпки - като офшорен адвокат и като председател на Комисията за финансов надзор (КФН)

    !
  • Profile preview
    Betina
    21, 50, 04 Май 2020, 21:50

    След подаден сигнат в БАБХ срещу ужасно негодните продукти на Маждаров инспекцията влезе в фабриката и намери потресаващу условия: плъхове и мишки живеят с продуктите, които се изпозлват за направата на луканки и клобаси.

    !

Реклама »