С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Лондон дава награди за най-добра улична храна

Бакхус
08 Октомври 2013, 15:15
Share Tweet Pin it Share

В последните десетина година Лондон се бори за място в гурме картата на Европа и усърдно разработва терена на високата кухня. Това обаче не означава, че градът подценява значението на уличната храна - онази, която можем да купим най-често от павилион в картонена опаковка и да изядем на крака.

От пет години в английската столица се раздават награди за най-добра улична храна. Критериите са ясни: тя трябва да е достъпна, бърза, качествена и евтина.

Тенденцията, която петото издание на конкурса открои е, че бързата храна трябва да е hip -  голямо значение има връзката между екипа и клиентите, личния контакт и признанието на общността. В крайна сметка това е храната, която обединява най-много хората - били те юпита, тинейджъри, туристи, работници или правителствени чиновници.

Наградите най-често включват оборудване и се раздават в категории като Най-добър сандвич, бургер, основно ястие, десерт, напитки. Има отличия за най-добър екип, търговец и, разбира се, награда на публиката. В тази категория трима от общо четирите наградени участника предлагат азиатска кухня.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    04, 06, 13 Октомври 2013, 04:06

    трудна задача

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    !

Реклама »