С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Въведен е електронен регистър на биопроизводителите

Бакхус
20 Март 2014, 17:04
Share Tweet Pin it Share

Производителите, преработвателите и търговците на биопродукти вече ще фигурират в електронен регистър http://bioregister/, съобщиха от Министерството на земеделието и храните.

Потребителите вече ще могат да направят справка за дейността на даден производител, преработвател, търговец или вносител като могат да търсят по име, област или продукт. Предвижда се освен информацията за дейностите на операторите, да се добавят и актуалните сертификати за произведените от тях продукти.

Освен базата данни за биологичното земеделие в България на сайта на регистъра могат да бъдат намерени и основните нормативни документи, регламентиращи всички дейности свързани с биологичното земеделие. Сайтът ще се доразвива и ще предлага и допълнителна полезна информация, както за потребителите на биологични продукти, така и за всеки, който иска да стартира дейност като биологичен земеделски производител, преработвател или търговец.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    Нефертити
    22, 52, 21 Март 2014, 22:52

    Био, мио, всички са безвкусни.

    Предразсъдъците са за ограничените.

    !
  • Profile preview
    izabell
    18, 16, 20 Март 2014, 18:16

    Супер ще си ги запишем в е-бележника;)

    ! Оценка
    -1

Реклама »