С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Забравете за спорк, новото черно се нарича норк

Бакхус
04 Юни 2014, 15:03
Share Tweet Pin it Share

Преди няколко години скандинавският дизайнер Йоахим Нордвал очарова любителите на дизайнерски джаджи със спорк - лек прибор от устойчива пластмаса, комбиниращ вилица, лъжица и нож. Идеален за пикник, парти с барбекю, хапване на открито. С лансирането на Норк (Кnork) концепцията две-в-едно започва да добива елегантни измерения. Приборът е хибрид между нож и вилица, краят е изострен дотолкова, че да може да среже печено месо, пица, варен и дори суров зеленчук, като в същото време е достатъчно безопасен на докосване.

Норк се предлага във версия от неръждаема стомана и от пластмаса. И двата варианта са идеални за родители на малки деца, които знаят колко важно е да можеш да се нахраниш с една ръка, а също за любители на излет с похапване, когато е важно хем да държиш чаша в едната ръка, хем да се храниш с другата.

Новият прибор явно се радва на добър прием, тъй като компанията производител планира пускането на цяла колекция.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар

Реклама »