С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Друга бира

Ивайло Харалампиев, Барселона
04 Януари 2016, 21:09
Share Tweet Pin it Share

Водени от идеята, че "приключението се създава, а не се намира", през 2013 г. двамата американци Скот Вановър и Алън Шепард отварят в Барселона собствена фабрика за занаятчийска бира Edge Brewing. Всички суровини и оборудване се внасят от САЩ. Освен собствения си опит, на тяхна страна е и все по-засилващата се тенденция на занаятчийската бира не само в Барселона, но и в цяла Европа. През 2014 г. Edge Brewing е избран сред 3800 кандидати за най-добър нов производител в света от известния сайт за професионалисти и любители на бира RateBeer. Наскоро Edge Brewing създават бирата 4taps специално за новооткрития 4taps, Sports&Beer Club в хотел Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal. В него се пресичат интересът към бирата, спорта и испанските тапас. Бирената фабрика се намира близо до хотела в един от най-новите квартали на Барселона, известен като 22@.

  • снимка: Francisco Fonteyne



В концепцията за бара на архитектурното и интериорно студио Llamazares Pomes (носители на международната награда FAD за 2013 за ресторанта Il Giardinetto в Барселона) централно място заемат пет от най-известните спортни клуба в каталунската столица: футболният "Барселона", както и клубовете по тенис, плуване, поло и ветроходство. Те са предоставили снимки от някои от най-важните моменти в историята си.







Няколко от масите са интерактивни, снабдени с айпад, полезен най-вече за занимание на децата. На една от тях има и тест със спортна тематика. При правилни отговори клиентът получава награда. "С идеята за теста искаме да насърчим контакта между гостите и персонала по един по-естествен и забавен начин", каза за Bacchus Бернард Крабенхофт от Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal. 

  • снимка: Francisco Fonteyne



От бара предлагат тестване на четири бири в специално създаден за целта дървен поднос или в комбинация със съответна тапа. Иначе бирата 4Taps е lager с вкус на току що опечен хляб. Карла Молинс, завършила Escuela de Diseno Elisava, печели конкурса за дизайн на бутилка, етикет и персонализирана чаша заради заложените в предложението й "свежест, минимализъм и семплост".

fourpointsbarcelonadiagonal.com

edgebrewing.com

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Барселона, бира, клуб, хотел
1 Коментар
  • Profile preview
    ПАВЛА
    22, 04, 04 Януари 2016, 22:04

    Бира ли е, дайте я насам. :)

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.

    ! Оценка
        +4

Реклама »