С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Бакхус" търси талант

Бакхус
25 Януари 2016, 17:11
Share Tweet Pin it Share

Традиционният партньор на "Бакхус" при избора на най-добрия млад готвач, в рамките на конкурса Ресторант на годината, е HRC Culinary Academy, която и този път ще пресява кандидатурите.

Ако искате да се борите за титлата на "Бакхус", "Най-добър млад готвач за 2015", трябва да сте на възраст до 26 навършени години, да имате не по-малко от три години професионален опит като готвач в България или чужбина и да работите като готвач в момента.

За да се запишете за участие в конкурса, от вас очакваме:

- Актуална автобиография

- Мотивационно писмо, в което отговаряте на въпросите: "Какво ви мотивира да се включите в конкурса?"; "Как избрахте кулинарната професия и кое е най-значимото ви постижение в нея до момента?"

- Собствена интерпретация на една класическа рецепта с описание на етапите на приготвяне и снимка от всеки от тях + снимка на готовото ястие

или

- Портфолио и/или снимки на 3 собствени ястия + кратко описание

Наградата е стипендия от 4000 EUR за обучение (по избор) в HRC Academy.

Кандидатурите изпращайте на [email protected] до 29 февруари 2016.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »