С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Масичке IKEA, дай да ям

Бакхус
09 Февруари 2016, 13:56
Share Tweet Pin it Share

В следващите месеци 41 магазина на IKEA в Щатите ще променят и разширят структурата на ресторантите си. Решението е взето веднага след като станало ясно, че една голяма част от посетителите на мебелния магазин всъщност идват на обед или вечеря. Оказва се, че все повече американци влизат в магазина за кюфтенца със сос от червена боровинка, а не за диван.

Според "Уошингът поуст" компанията веднага решила да се възползва от този тренд, и фокусът й се насочва изключително към кулинарното. Като начало ще се обособят различен тип ресторантски зони. Едната ще бъде с високи маси и столове за по-бързо ядене, втората – за семейства с деца, и третата ще се казва "Fika" – кафе-пауза или следобедна закуска на шведски, което ще бъде уютно кафене.  

Предвижда се още разнообразие в менюто, и, в духа на времето, много повече внимание към произхода на продуктите. 

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  IKEA, ресторант
1 Коментар
  • Profile preview
    Jessika
    23, 05, 21 Февруари 2016, 23:05

    Същото е и в ИКЕА Германия. Докато децата си играят в детския кът, мамите си лафят и си правят дълъг закуско-обяд в дъждовните дни.

    Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”

    !

Реклама »