С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Игра на сортове

Бакхус
09 Февруари 2016, 15:36
Share Tweet Pin it Share

Новата версия на любимата игра на винолюбителите - португалската Vinhos, събра и надхвърли необходимата подкрепа в Kickstarter и вече е в производство.

Версията се казва Vinhos Deluxe. Както и при Vinhos, целта на играта е следната: вие сте винопроизводител, и от самото начало притежавате земя. Трябва да си изберете сортовете, да отглеждате лозя, да произвеждате вино, да го продавате, да ходите на изложения, да разширявате бизнеса, и накрая, ако сте натрупали най-много точки, ставате победител и най-добър винопроизводител.

В групите на любителите на игри определят Vinhos като сложна и интересна игра. В нея се купува оборудване, купуват се нови винарни, наемат се работници, избират се най-добрите енолози. Играта има шест кръга – всеки кръг е еквивалентът на една година. Средното време за четирима играчи е четири часа.

https://www.kickstarter.com/projects/167427101/vinhos-deluxe-edition-like-fine-wine-age-has-impro

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, игра

Реклама »