С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Кухня с три спални

Бакхус
16 Февруари 2016, 12:21
Share Tweet Pin it Share

Най-добрата възможност за ваканция за почитателите на Джулия Чайлд вече е факт. Лятната къща на легендарната готвачка във Франция отваря врати през лятото.

В продължение на 30 години Чайлд, заедно със съпруга й Пол, са прекарвали летата си в построената от тях къща, Ла Пьотишун, както тя я е наричала /"Мъничката"/ в Прованс.

През 1990-те къщата е превърната в кулинарна школа. Но след смяна на собствениците, къщата поема към нова глава в историята си. От юни тя ще бъде къща за гостуване, в която ще се провеждат и кулинарни курсове. Въпреки, че фокусът ще е франската кухня, предвиждат се и йога сесии.

Според ctv news резервациите започват от април през Airbnb, но кулинарната школа няма да е готова преди 2017 г.



Неповторимото в подобно преживяване е да готвиш в почти непокътнатата кухня на Чайлд. Копие на кухнята е изложено в музея Smithsonian.

Къщата приема шестима гости, разпределени в три спални. Цените започват от 590 долара за нощувка, а кулинарните часове – от 2750 щ.д.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Smithsonian, Джулия Чайлд, кухня
2 Коментара
  • Profile preview
    gavrilov
    01, 08, 29 Март 2016, 01:08

    " а кулинарните часове – от 2750 щ.д." - във Франция не ползвахме ли евро?

    !
  • Доплака ми се. Точно такава кухня исках...и още искам де. Размера е някъде 3,50 м. на 4,2 м. макс. и е подредена точно, както си го представям. Почти точно.

    в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando

    !

Реклама »