С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Пълна паница

Бакхус
16 Февруари 2016, 12:45
Share Tweet Pin it Share

По-скоро е съвпадение, че "Супер купа" беше отворено по време на The Super Bowl. "Супер купа" предлага бърз обяд, "на крак". Разбирайте купата буквално.

Купите тук са с три размера – малка, средна, голяма. Пред вас са съдовете с продукти, и от вас се очаква сами да си напълните паничката – колкото поеме. Концепцията е това да е добрият, стар и позабравен салатен бар. Тази формула е много удобна – никой не може да уцели точно колко лук, броколи, домати, месо или риба да има в салатата ви. Към нея има и няколко различни дресинга.

Формата е добра, но успехът й се крие в съдържанието. Продуктите трябва да са достатъчно разнообразни и пресни. Ако това не е така – тя угасва.

Предлага се и супа, сандвичи, и още по-важно – така липсващата все още в София закуска, която да не е студена милинка, бюрек или пица на парче.  

Дизайнът и атмосферата на мястото не са нещо, което не сме виждали, дори напротив. Все пак, попитаните няколко души, работещи наоколо, казаха, че са много доволни от новата придобивка на "малките пет кьошета".    

Ул. "Хан Крум" 13

 8-20 ч., почивен ден - неделя

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  дресинг, обяд, салатен бар
1 Коментар
  • Profile preview
    sylt
    13, 01, 08 Юли 2016, 13:01

    Заведението фалира за по-малко от шест месеца. Собствениците не бяха наясно какво правят. По цял ден седяха и си гледаха телефоните. Това е резултатът.

    !

Реклама »