С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Внимание, кулинарни блогъри в кухнята

Бакхус
26 Май 2016, 10:33
Share Tweet Pin it Share
  Поредната "Вечер на любителите готвачи" на 19 май този път ни срещна с Илиян Димитров (в дясно) и Иво Станков – финансисти, барабанисти и ... създатели на Кулинарен Блоговодител (blogovoditel.com). Поканихме ги, за да проверим доколко хилядите рецепти и блогпостове, минали през очите им за пет години са развили кулинарен талант в тях. Иво и Илиян наистина ни предложиха едно разнообразно, свежо и вкусно изживяване, голяма част от което бе вдъхновено именно от находчивите рецепти и идеи на блогъри, но изпълнени и с малко авторско виждане.
1/16 снимки в галерията Поредната "Вечер на любителите готвачи" на 19 май този път ни срещна с Илиян Димитров (в дясно) и Иво Станков – финансисти, барабанисти и ... създатели на Кулинарен Блоговодител (blogovoditel.com). Поканихме ги, за да проверим доколко хилядите рецепти и блогпостове, минали през очите им за пет години са развили кулинарен талант в тях. Иво и Илиян наистина ни предложиха едно разнообразно, свежо и вкусно изживяване, голяма част от което бе вдъхновено именно от находчивите рецепти и идеи на блогъри, но изпълнени и с малко авторско виждане.

Реклама »