С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Кулинарно жълто

Бакхус
26 Август 2016, 13:20
Share Tweet Pin it Share

Нови телевизионни серии с Марта Стюарт и Снуп Дог започват да се излъчват по VH1 от есента. Основната тема на кулинарното шоу ще е как да организираме вечеря за гости. Според Variety, работното заглавие е Martha & Snoop’s Dinner Party. Епизодите ще са седмични, форматът им предвижда във всеки от тях да се канят знаменитости.
Марта Стюарт уточнява, че вечерните партита ще показват американската мания към храната, забавлението и известните хора и ще бъде съвсем различен вариант на традиционните кулинарни предавания. Не е ясно в каква посока ще е различният подход, но със сигурност едно дуо между "кралица на американските домакини" и култов рапър ще е нещо любопитно.

  • Snoop Dogg

    Snoop Dogg



Снуп Дог казва, че с Марта Стюарт се познават отдавна, и че в предаванията ще готвят, ядат, пият и ще си говорят с популярните си гости. Той няколко пъти е гостувал на предавания на Марта Стюарт, припомня Variety.


Заповядайте на "Фермерска вечеря" - част от "12 вечери на любителите готвачи"
4 ястия, направени с истински, чисти продукти и много любов.


Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  VH1, кулинарно шоу, Снуп Дог

Реклама »