С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Неустоимата фермерска вечеря на Тина и Кевин

Бакхус
25 Септември 2016, 17:57
Share Tweet Pin it Share
  След лятната ваканция инициативата на сп. Бакхус – "Вечери на любителите готвачи", откри новия си сезон с една от най-симпатичните, интересни и вдъхновяващи двойки, които някога са ни гостували. Тина и Кевин са от Великобритания, но настоящият им адрес е в техния Cottage Farm в самоковското село Алино.Историята им е повече от интригуваща. Кевин има зад гърба си кариера като военен инженер в Британската армия, благодарение на която на практика е обиколил света. Решението му да завърши право и да стане преподавател в университета го среща с колежката му Тина, която става негов партньор в живота. А и в приключението, наречено Cottage Farm - една почивка в България преди 9 години преобръща живота им и те решават да изоставят уреденото си градско битие и да започнат начисто – с чиста храна и всеотдайна работа в устойчивата ферма, която създават.
1/18 снимки в галерията След лятната ваканция инициативата на сп. Бакхус – "Вечери на любителите готвачи", откри новия си сезон с една от най-симпатичните, интересни и вдъхновяващи двойки, които някога са ни гостували. Тина и Кевин са от Великобритания, но настоящият им адрес е в техния Cottage Farm в самоковското село Алино.
Историята им е повече от интригуваща. Кевин има зад гърба си кариера като военен инженер в Британската армия, благодарение на която на практика е обиколил света. Решението му да завърши право и да стане преподавател в университета го среща с колежката му Тина, която става негов партньор в живота. А и в приключението, наречено Cottage Farm - една почивка в България преди 9 години преобръща живота им и те решават да изоставят уреденото си градско битие и да започнат начисто – с чиста храна и всеотдайна работа в устойчивата ферма, която създават.

Реклама »