С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Скарлет Йохансон отваря магазин за гурме пуканки

Бакхус
22 Октомври 2016, 09:35
Share Tweet Pin it Share

Актрисата Скарлет Йохансон отваря свое място в Париж през уикенда, съобщава английският "Телеграф". Мястото се нарича Yummy Pop и се намира в квартала Маре. Най-интересното е, че в Yummy Pop ще се продават...пуканки. Още по-точно - гурме пуканки, със заливки и добавки като трюфел, чедар, пармезан, или салвия.
Yummy Pop е проект на Йохансон и съпруга й. На откриването Йохансон ще бъде зад щанда и сама ще ги поднася. Към основния специалитет ще има и богат избор от гарнитури - ягоди, сметана, шоколад, зехтин. Двойката се е консултирала с нюйоркски готвачи за менюто.
Новото място на Йохансон се открива в момент, в който Париж буквално е залят от вълна от американско повлияни тенденции в храната, като брънчове, хамбургери, амириканско кафе. Според проучване, цитирано от "Гардиън", 70% от парижките ресторанти са ги включили в менютата си.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »