Новини

Winter is coming...

Бакхус 23 ноември 2016, 15:18

Зимата идва. Да пием вино!
Сериалът "Игра на тронове" пусна своя линия вино. Партньор на сериала е Vintage Wine Estates, винарни в Санта Роса, Калифорния. Вината са три: червено кюве, шардоне и каберне совиньон. Името на линията е Seven Kingdoms. Червеното кюве и шардонето струват 19,99 $, а кабернето - 39,99 $.

Джеф Питърс от HBO казва за Entertainment Weekly: "Вината Game of Thrones със сигурност ще обогатят преживяването на феновете, особено когато сериалът върви към края си."

Всъщност, странно е, че HBO предприеха тази стъпка чак сега, след като още от втория сезон, сериалът има своя линия бири в партньорство с нюйоркската пивоварна Ommegang.

Вината първо ще се появят на американския пазар през март догодина.

А докато чакаме седми сезон, да си спомним какво казва Тайрон: "Пиене и похот. Никой не може да се сравнява с мен в тези неща. Аз съм богът на виното и циците." И най-вече: "Всичко е по-хубаво с вино в търбуха."


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK