С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На гости на Ливан

Бакхус
24 Ноември 2016, 10:22
Share Tweet Pin it Share
    На мезеПри предястията ливанската традиция е всичко да се сложи в средата на масата, а не в отделни чинии. На нашата вечеря трите вида предястие бяха разпределени индивидуално, но ако отидете в Ливан или на домашно "гости", не се учудвайте от натрупването на много чинии за всички в средата. "При нас най-важното са гостите", разказа Тереза. Според нея в това отношение, както и с културата да се стои "на маса" и да се общува там, България и Ливан много си приличат.
4/18 снимки в галерията На мезе

При предястията ливанската традиция е всичко да се сложи в средата на масата, а не в отделни чинии. На нашата вечеря трите вида предястие бяха разпределени индивидуално, но ако отидете в Ливан или на домашно "гости", не се учудвайте от натрупването на много чинии за всички в средата. "При нас най-важното са гостите", разказа Тереза. Според нея в това отношение, както и с културата да се стои "на маса" и да се общува там, България и Ливан много си приличат.

Реклама »