С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шоколадова пиеса с Масимо Карнио

Текст: Марта Румянова, Снимки: Илко Вълков
18 Януари 2017, 22:04
Share Tweet Pin it Share
    Пропорцията ли е най-важното в сладкарството?Не, за мен не. За някои от моите колеги да. За тях е фундаментална. За мен не.*World Chocolate Masters е единственият конкурс в света, който се фокусира върху креативността и уменията на шеф-готвачите за работа с шоколад. Това е възможност за млади или вече утвърдени готвачи да споделят таланта си със света, като превърнат трендовете в практики. Всеки участник има възможността да работи заедно с една от 20-те Академии по шоколад, където да се подготви и подобри рецептите си. Състезанието се провежда на два етапа: национални квалификации в 20 държави между януари 2017 - януари 2018 и световният финал през 2018, когато се избира победителят измежду 20-те кандидати.
16/21 снимки в галерията Пропорцията ли е най-важното в сладкарството?
Не, за мен не. За някои от моите колеги да. За тях е фундаментална. За мен не.

*World Chocolate Masters е единственият конкурс в света, който се фокусира върху креативността и уменията на шеф-готвачите за работа с шоколад. Това е възможност за млади или вече утвърдени готвачи да споделят таланта си със света, като превърнат трендовете в практики. Всеки участник има възможността да работи заедно с една от 20-те Академии по шоколад, където да се подготви и подобри рецептите си. Състезанието се провежда на два етапа: национални квалификации в 20 държави между януари 2017 - януари 2018 и световният финал през 2018, когато се избира победителят измежду 20-те кандидати.

Реклама »