Новини

Конкурс за най-добър "Млад Готвач" 2016

Бакхус 16 февруари 2017, 12:11

Бакхус, Кариери и HRC Culinary Academy търсят най-добрия "Млад готвач"

Знаем, че да си готвач изобщо не е лесно, а да си млад готвач е направо цяло приключение. Но знаем и че това е професия - призвание. За да си наистина добър готвач трябва преди всичко талант, опит, голямо въображение и силно желание.

Ако си на възраст до 28 години, това е твоята професия и искаш да продължаваш смело в тази посока, кандидатствай в конкурса за най-добър "Млад готвач", част от "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna & San Pellegrino".

КАК?

1) Приготви едно основно ястие по собствена рецепта

2) Снимай няколко фази на приготвяне и крайния резултат (може и с видео)

3) Изпрати ни на [email protected]:

- описание на рецептата: какви продукти си използвал и начин на приготвяне
- снимките/видеото на приготвеното ястие
- твоя профилна снимка
- кратка професионална биография и къде работиш в момента

СРОК

10 март 2017
ЖУРИ

Журирането сe провежда от инструктори на HRC Culinary Academy - екип от четирима души с равно право на глас, които разглеждат събраните кандидатури.

След първоначалната оценка, журито посещава ресторантите, в които работят кандидатите, за да се запознае с младите готвачи и менторите им и да научи повече за работата им в ресторанта.

НОМИНAЦИИ

До 25 март ще обявим финалистите в категорията "Млад готвач" и ще им изпратим покани за церемонията по връчване на награди "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna & San Pellegrino".
ПОБЕДИТЕЛ

Победителят ще бъде представен на сцената на събитието и ще получи награда от HRC Academy и от Aqua Panna & San Pellegrino.

Пожелаваме ти успех.
За допълнителни въпроси и информация, може да пишеш съобщение във фейсбук страницата ни.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK