Новини

Брой 157: Перфектният ресторант

Бакхус 23 март 2017, 08:26
Съществува ли "перфектният" ресторант?
Голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" предстои съвсем скоро (30 март) и сме посветили този брой на ресторантите, шеф-готвачите и ключовите съставки, които превръщат едно място в работеща концепция.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Не можехме да изпуснем възможността да попитаме един от най-успелите български готвачи в света - Емил Минев, за концепцията на ресторанта и неговия личен опит.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

Поканихме и Стойчо Стоев , за да ни разкаже повече за бълграските сортове и техния потенциал пред света.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

Предлагаме ви и полезен гид, в който селектираме най-интересните и добре заредени супермаркети в София.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

Срещнахме се и със Стефан Гьонев, дизайнерът който стои зад повечето етикети на български вина, както и партньор в проекта Thirst Wines.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

С наближаването на лятото се замечтахме за нови пътешествия и стигнахме до Болоня: какво да разгледаме и къде да ядем.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

В края на броя ще откриете рубриката ни "Рецептурник", в която номинираните шеф-готвачи в предстоящия конкурс "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" дават свои авторски рецепти, специално за читателите на "Бакхус".

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK