С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата

Бакхус
05 Април 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Симеон Николов, който през 2015 г. печели Националната кулинарна купа за "Най-добър млад готвач", сега се връща от стаж в Лондон, където изпитва носталгия по специфични български продукти. Негов ментор беше шеф Анри Донно, главен шеф-инструктор на HRC Culinary Academy.
61/90 снимки в галерията Симеон Николов, който през 2015 г. печели Националната кулинарна купа за "Най-добър млад готвач", сега се връща от стаж в Лондон, където изпитва носталгия по специфични български продукти. Негов ментор беше шеф Анри Донно, главен шеф-инструктор на HRC Culinary Academy.

Реклама »