Новини

Церемония на сетивата: меню

Бакхус 05 април 2017, 13:34
Представяме ви ястията на церемонията Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino Инсталация от amuse bouches, приготвена от Red Devil Catering. Цвекло, крокмач и мелнишка лоза

Цвекло с пържени трохи от черен хляб, "жадна монахиня" с широка мелнишка лоза и крокмач

Шеф Георги Бойковски, ресторант Космос
Три вариации на сьомга

Тартар от сьомга със сладко мисо, хайвер от сьомга върху хрупкава кожа и филе от сьомга със сусамов дресинг

Шеф Лука Спига, Roka Restaurant Mayfair, Лондон
Земя и вода | Вкус

Пате от патешки дроб поднен с табако аромат, змиорка, пушено патешко магре и глазирано чикори

Шеф Андрей Стоилов, главен готвач и F&B мениджър на Виктория груп, Председател на българската асоциация на професионалните готвачи
Телешка рапсодия

Задушени телешки бузи, манатарка, кореноплодни зеленчуци и какао сос

Шеф Антоан Вераст, L’instant Catering
Носталгия

Сорбе с опушено българско козе сирене, трохи с аромат на трюфел, гел от ябълки, малинов винегрет

Млад готвач Симеон Николов с ментор шеф-готвач Анри Донно, главен шеф-инструктор HRC Culinary Academy

Поднесенo с коктейл Beluga Apple Dream, приготвен от Димитър Димитров, бар мениджър, бар By The Way
Текстури - шоколад и круша

Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе круша

Шеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK