Новини

Sofia Restaurant Week

Бакхус 24 април 2017, 10:09

От 7 до 13 май включително ще се проведе Sofia Restaurant Week - седмичният фестивал на разнообразните ресторанти с качествена храна в София. Миналата година над 6 000 души са се въползвали от нея.

Какво ви се предлага? Участващите ресторанти ще изготвят тристепенно меню за 25 лева (без напитките). В цената от 25 лева са включени ястия от едно сет меню. Сет менютата са два броя и се сервират на обяд, вечеря, както и в следобедните часове на деня. В профила на всяко заведение има информация за кога се приемат резервации. Ресторантитеи са 27. Напитките ще бъдат таксувани отделно, както и всички странични поръчки от предвивеното меню на заведението.

Sofia Restaurant Week се организира от Zavedenia.bg, Sofia In Your Pocket и Sofia the Insider's guide, а цялата информация за събитието, включително и избраните ресторанти, може да намерите тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK