С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Най-старото кафене в Рим

Текст и снимки Марта Румянова
18 Август 2017, 22:24
Share Tweet Pin it Share
    В зала "Рим" ще погалите не само вкусовите, но и зрителните си рецептори. Там можете да видите картините на Винченцо Джовани и да придобиете представа как е изглеждала италианската столица някога. Зала "Омнибус" пък е дългият и тесен коридор, наподобяващ обществения транспорт от втората половина на 19-и век.
3/9 снимки в галерията В зала "Рим" ще погалите не само вкусовите, но и зрителните си рецептори. Там можете да видите картините на Винченцо Джовани и да придобиете представа как е изглеждала италианската столица някога. Зала "Омнибус" пък е дългият и тесен коридор, наподобяващ обществения транспорт от втората половина на 19-и век.

Реклама »

2 Коментара
  • Profile preview
    princess_x
    11, 59, 11 Септември 2017, 11:59

    Много обичам Бабината торта!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    bramasole
    15, 35, 19 Август 2017, 15:35

    "Запознанството" ми с Caffé Greco беше приятно изживяване!
    Зная, че вариантите на Torta della nonna са неизброимо много. Рецептата от сн. 6 повтаря 1:1 тази на Франсис Мей от "Под небето на Тоскана".

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р

    ! Оценка
        +6

Реклама »