Новини

Празник на сламата

Бакхус 28 септември 2017, 11:55

Празник и за слама се хваща!
За поредна година harmonica организират "Празник на сламата" на поляната срещу мандрата им в с. Мало Бучино. На 1 октомври от 12 до 21 ч. богата програма очаква всички, които обичат забавленията на открито, природата, приятелите, музиката, храната, напитките, децата и животните.
Предвидени са игри и работилници за малки и големи, включително организаторите обещават забавления и за домашните любимци.

Ще има конкурс за домашно приготвена храна, който ще обхване пет категории - лютеница, сладко, баница, квасен хляб и ракия, като победителите ще бъдат излъчени и наградени от специално жури.

"Това е празникът на harmonica, на плодородието и сламата. Отваряме вратите на мандрата всяка година като жест към нашите съмишленици и клиенти, които имат въпроси или биха искали да видят с очите си къде се правят любимите им продукти", казва Любомир Ноков, един от създателите на фирмата за био храни.

Всички са поканени да разгледат мястото на производство и да научат подробнсти от главния технолог на harmonica - Тома Баятев.

Гостите ще имат възможност да направят тест драйв и на изцяло електрическите модели BMW i3 и MINI Countryman Plug-in хибрид.

За повече информация следете събитието във Фейсбук тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK