С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

България на Мегавино

Бакхус
20 Октомври 2017, 11:43
Share Tweet Pin it Share

Тази година България става почетен гост на най-голямото изложение за вино в Белгия, Холандия и Люксембург - "Мегавино", което ще се проведе от 21 до 23 октомври в Брюксел.

България е избрана за guest of honour заради участието си в изложението вече 11-та година, домакинството си на Concours Mondial de Bruxelles, както и на Spirits Selection by Concours Mondial догодина. Според Меглена Михова от Probegex, представителят на Concours Mondial за България, това дава много възможности: миналата година, например, почетен гост на "Мегавино" е бил Ливан, и 6 месеца по-късно той увеличава продажбите си на вино в Белгия с 38%.

На "Мегавино" България се представя от "Беса Валей", "Бургозоне", "Винекс Славянци", "Винзавод Асеновград", "Домейн Бойар", "Едоардо Миролио", "Катаржина", "Логодаж" и "Нера Гора". Залите за дегустация на "Мегавино" са кръстени на типични български сортове – мавруд, рубин, мискет. През трите дни ще има майсторски класове за българските сортове.
Държавата ни ще бъде представена на най-големия щанд, на него ще бъде и официалното откриване на изложението. Очакват се близо 30 000 вносители, производители, представители на търговски вериги, ресторанти, хотели и любители на виното.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    Алф
    22, 20, 10 Ноември 2017, 22:20

    От много време чуваме за успехи, но реномито ни остава същото - на евтин алкохол.

    Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.

    !
  • Войната за пазари на вино можем да я спечелим,но вино се прави САМО от грозде.

    в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando

    ! Оценка
        +3

Реклама »