С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Брой 159: Ферментация

Бакхус
10 Ноември 2017, 15:58
Share Tweet Pin it Share
    Представяме ви най-добрият барман на България за 2017 г. Димитър Петровски, неговите мисли за балканските вкусове и три авторски сезонни коктейла.---Можете да намерите "Бакхус" вInmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMVили го поръчайте наabonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349
6/7 снимки в галерията Представяме ви най-добрият барман на България за 2017 г. Димитър Петровски, неговите мисли за балканските вкусове и три авторски сезонни коктейла.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

Реклама »

Ключови думи:  нов брой, списание