Новини

Два дни до DiVino.Taste 2017

Бакхус 14 ноември 2017, 17:36

Остават два дни до DiVino.Taste. Mястото е НДК, зала 7 и 9. Дните са 17 ноември от 16 до 20 ч., 18 ноември от 12 до 19 ч., и 19 ноември от 10 до 18 ч.

Ето какво ни сподели Юлия Костадинова, главен редактор на сп. DiVino: "Седем години по-късно DiVino.Taste вече е най-голямото винено изложение у нас, което има успех не заради нещо друго, а именно заради своя формат, където всички изби се представят на равна нога, с еднаква изложбена площ, еднакво брандиране и по този начин фокусът е най-вече върху самото вино. Ние обичаме виното и затова, преди повече от 7 години заедно с Емил Коралов решихме да направим подобно изложение. Първата година бяхме във военния клуб и събрахме едва 37 изложителя.
Тази година, мисля, счупихме всички рекорди! Имаме 76 изложители - практически почти всички големи, средни и малки изби, дори и няколко винени проекта.
Защо сме успешни ли? Защото обичаме българското вино и по всякакъв начин се опитваме да помогнем на нашите винари, а това не остава незабелязано или с две думи, сега покрай организацията на DiVino.Taste заспивам изморена, но с чувство за добре свършена работа. Не бих могла да искам повече от живота, нали?"

Факт: до момента това е най-добрата професионална платформа за директен контакт между всички във винения бизнес и най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино и винопроизводство.
Тази година ще може да пробваме без ограничение най-добрите над 500 български вина. По традиция DiVino.Taste предлага и интересна програма от майсторски класове. В тазгодишното издание те са една дълга разходка из сортове и региони: от мелник до порто, от Шампан до Унгария. Лекциите отново са със свободен достъп за всички закупили билети за изложението за съответния ден,

но тъй като местата в залата за лекциите са ограничени, не забравяйте че тук важи правилото "първи по време, първи по право".

В свободната зона и тази година ще са щандовете с лека храна, безалкохолни напитки и кафе, информационните пунктове на партньорите и организаторите. И накрая, със съвета, че събитието не е подходящо за деца, токчета, и парфюми, може да започнем обратното броене.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK