С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • #БакхусПосланик: Адриана Гюзелева

    Бакхус
    18 Август 2023, 09:34

    Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • До Чикаго без назад

    Съдържание от HRC Culinary Academy
    14 Август 2023, 09:47

    Кулинарна академия HRC изпраща своя стажантка в един от най-впечатляващите ресторанти в света – Alinea, Чикаго

    Share Tweet Pin it Share
  • От редактора: Бъдещето е за мечтателите... които запретнат ръкави

    Андреа Пунчева, илюстрация: Нанда Ментешева
    11 Август 2023, 10:00

    С гледка към утрешния ден - на храната, на напитките и на гурме общността като цяло

    Share Tweet Pin it Share
  • По-близо до "звездата": aEstivum, Космос и ONA влизат в JRE

    Бакхус
    09 Август 2023, 11:01

    Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа

    Share Tweet Pin it Share
  • Дяволски добро вино?

    Бакхус
    31 Юли 2023, 12:50

    Градската крафт винарна Odessos и музикантите Odd Crew ще представят предпремиерно второто си вино Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022

    Share Tweet Pin it Share
  • Кратък наръчник на стридата

    София Павлова
    снимки: Yukiko Kanada 31 Юли 2023, 11:11

    Как да съчетаваме стриди с храна и вино

    Share Tweet Pin it Share
  • Морска вечеря за смелчаци

    Андреа Пунчева
    снимки: Ивайло Данаилов 24 Юли 2023, 15:37

    Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Хенрик Сенкевич

    Владислав Христов
    снимки: Mark König, Unsplash 17 Юли 2023, 09:57

    Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.

    Share Tweet Pin it Share
  • Wine Spectator отличи българския ресторант aEstivum

    Бакхус
    13 Юли 2023, 16:03

    Share Tweet Pin it Share
  • Нови гастрономически върхове с шеф Фатих Тутак - GALLADA

    Бакхус
    11 Юли 2023, 16:34

    GALLADA & Topside Bar - вечеря с гледка към Босфора

    Share Tweet Pin it Share
  • Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България

    Съдържание от Кока Кола ХБК
    10 Юли 2023, 14:42

    Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната

    Share Tweet Pin it Share
  • Ритуалната вечеря - където вкусовете се превръщат в обичай

    Бакхус
    04 Юли 2023, 12:43

    Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни

    Share Tweet Pin it Share
  • Шестото издание на Варна WINEkend за първи път в два дни и на нова локация

    Бакхус
    27 Юни 2023, 11:14

    Свежото винено събитие в град Варна пораства

    Share Tweet Pin it Share
  • Жури и готвачи от Masterchef, фермери и zero waste инфлуенсъри - лектори на GourmEAT the future

    Бакхус
    26 Юни 2023, 09:39

    Месец юли започва с нов безкешов формат от Бакхус - фест, кулинарни лекции и демонстрации, посветени на бъдещето на храната

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: супа Фъ

    Елисавета Иванова
    снимки: Leon Bublitz, Unsplash 19 Юни 2023, 15:12

    Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future

    Бакхус
    19 Юни 2023, 13:04

    Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики

    Share Tweet Pin it Share
  • Не StrEAT, а GourmEAT.. не fest, a future!

    Бакхус
    12 Юни 2023, 13:02

    Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли

    Share Tweet Pin it Share
  • Zero Waste Fest за микро бизнеса от село до европейския модерен пазар

    Съдържание от Zero Waste Fest
    12 Юни 2023, 12:19

    2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост

    Share Tweet Pin it Share
  • "КА&ТА българското вино" 2022 с награда Gourmand

    Бакхус
    09 Юни 2023, 10:24

    Десетото издание на годишния каталог получи едно от най-високите признания в сферата на англоезичната кулинарна литература

    Share Tweet Pin it Share
  • Кристина Иванова, Casavino: Ще отворим 9-литрова бутилка шампанско в събота

    Андреа Пунчева
    08 Юни 2023, 03:08

    Какво ще пием на Taste Champagne & Sparkling Wines на 10 юни

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »