Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Новини
Пловдив ще е домакин на международната конференция за винен туризъм
Бакхус
Новата реколта на изба "Одесос" с шумно посрещане
Бакхус
JRE България: официално на световната кулинарна сцена
За страната ни влизането в асоциацията на JRE маркира голям напредък за гастрономията и туризмa, рекламиращ България
Mastercard България
"Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос
Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България
Бакхус
Moët & Chandon среща изкуството
Авангардният релеф на американския художник Даниел Аршам, създаден по поръчка на марката, е най-новият акцент на историческата галерия "Impériale"
София Павлова
JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите
Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България
Бакхус
Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino: Номинациите
Научете кои са номинираните ресторанти в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България
Бакхус
Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж
Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Дами хранят: италианска афера, поднесена от шеф Вирджиния Каравита
Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова