С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Поставаме стековете в тенджера с вода на температура от 55 - 60 градуса за около час, час и половина. Много е важно да не позволяаме на водата да заври, тъй като месото ще се превари. Ако се използва индукционен котлон с 12 степени, температура от 50 градуса се постига на степен 5.
24/51 снимки в галерията Поставаме стековете в тенджера с вода на температура от 55 - 60 градуса за около час, час и половина. Много е важно да не позволяаме на водата да заври, тъй като месото ще се превари. Ако се използва индукционен котлон с 12 степени, температура от 50 градуса се постига на степен 5.

Реклама »