С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    С цедка прецеждаме соса и го оставяме да изстине, защото след това ще добавим малко масло, за да го сгъстим. Ако е прекалено топло, маслото ще се пресече.
36/51 снимки в галерията С цедка прецеждаме соса и го оставяме да изстине, защото след това ще добавим малко масло, за да го сгъстим. Ако е прекалено топло, маслото ще се пресече.

Реклама »