С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Слагаме 50 гр. чия в 800 мл. кокосово мляко и една-две лъжици мед в тенджера докато заврят. След това добавяме соса от маракуята и разбъркваме.
46/51 снимки в галерията Слагаме 50 гр. чия в 800 мл. кокосово мляко и една-две лъжици мед в тенджера докато заврят. След това добавяме соса от маракуята и разбъркваме.

Реклама »