Галерии

Ресторант Таланти София

Бакхус 15 март 2017, 11:55
гр. София 1142, ул. "Петър Берон" № 9 (в района на НДК)
за резервации: 02 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: понеделник-събота: 11:00 – 22:00, след 17:00 ч

ВEЧЕРЯ

Меню, цена 36 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

1142 Sofia, 9 Petar Beron st (near the National Palace of Culture)
For reservations: 02 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents
Working hours: Monday – Saturday: 11:00 – 22:00

Dinner

Menu price 36 BGN
The price includes a 50 ml aperitif of Rakia Kulturna Otlezhala; 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 and 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015 from Karabunar Winery; 30 ml digestif of Hennessy Fine de Cognac; and degustation water from Acqua Panna & San Pellegrino.


Онлайн резервация с Dineout

Онлайн резервация с Dineout

гр. София 1142, ул. "Петър Берон" № 9 (в района на НДК)
за резервации: 02 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: понеделник-събота: 11:00 – 22:00, след 17:00 ч

ВEЧЕРЯ

Меню, цена 36 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Предястие | Starter

Сфера от червени чушки с кремю от кaтък и въздух от спанак
Red pepper spheres with katuk crémeux and spinach air


Предястие | Starter

Сфера от червени чушки с кремю от кaтък и въздух от спанак
Red pepper spheres with katuk crémeux and spinach air

Онлайн резервация с Dineout

Основно ястие | Main course

Бавно сготвено свинско филе с пататник, трушия от сезонни зеленчуци и капама сос
Slow cooked pork loin with patatnik, pickled seasonal vegetables and kapama sauce

Основно ястие | Main course


Бавно сготвено свинско филе с пататник, трушия от сезонни зеленчуци и капама сос
Slow cooked pork loin with patatnik, pickled seasonal vegetables and kapama sauce

Онлайн резервация с Dineout

Десерт | Dessert

Рачел от тиква с кокосов сладолед, туил от орехи и прах от виолетки
Pumpkin Rachel with coconut ice cream, walnuts tuile and violet powder

Десерт | Dessert

Рачел от тиква с кокосов сладолед, туил от орехи и прах от виолетки
Pumpkin Rachel with coconut ice cream, walnuts tuile and violet powder

Онлайн резервация с Dineout


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK